Groepslessen & programma’s

De gym

groepsLessen

Bij multigym Hasselt geven onze instructeurs verschillende groepslessen zodat er altijd voor u wat bij zit!

Programmas

Wedstrijdbegeleiding. Klassieke bodybuilding. Physique bodybuilding. Online coaching.

Personal training

Personal training is een 1 op 1 training met een personal trainer. Je gaat dus samen met een personal trainer aan de slag om jouw persoonlijke doelen te behalen.  Voordat de personal training begint, heeft de personal trainer een intake met jou, om te bepalen wat het doel is en wat ervoor nodig is om het doel te realiseren. Met een duidelijk stappenplan kun jij samen met de personal trainer efficiënt, verantwoord en doelgericht trainen.

Voedingsadvies

Het aanleren van een gemakkelijk vol te houden nieuwe lifestyle. Waarbij gezond eten en goede begeleiding de leidraad is.

Lessen voor alle fitness niveaus

Cycle

Een indoor cycling les op het ritme van motiverende muziek. Je verbrandt veel calorieën en je wordt snel fit.

Power

Word strak en sterk met Power, de populairste barbell les ter wereld waarbij je alle belangrijke spiergroepen traint!

Cross-hit

Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd.

Steps

Een cardio workout voor het hele lichaam waar je snel fitter van wordt. Basis steppen, net als een trap op en af lopen – dat is de kern van BODYSTEP – zo krijg je in no-time strakkere benen en billen. 

Bodybalance

Bij BODYBALANCE kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest.

Bodyshape

BodyShape is een complete en gevarieerde groepsles. Voor een betere conditie, meer kracht en calorieën verbranden.

Boksen

Boksen is een vorm van HIIT-training (High Intensity Interval Training). Dit betekent dat je periodes van zeer intensief bewegen afwisselt met pauzes. Je uithoudingsvermogen gaat daardoor razendsnel vooruit.

Yoga

De oorsprong van yoga. Het woord ‘yoga‘ is afgeleid van het Sanskriet woord Yuj dat ‘verbinding’ betekent. Het gaat dan om de verbinding tussen lichaam en geest.

Pilates

Een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is.

Zumba

Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. 

Gritt

Een high-intensity interval training van 30 minuten. Je wordt tot het uiterste gepusht en verder! Je traint met een halter, gewichtschijven en je eigen lichaamsgewicht.

Trampoline

De vering van de trampoline zorgt voor een lage impact op je lichaam. Je gewrichten hoeven geen klappen op te vangen, zoals bij hardlopen. Dat doet het elastiek. Tegelijkertijd verbrand je wel meer calorieën.

Voor de kids 

Selectie dans Hip Hip 14+
Ballet 4 - 14 jaar

Ballet is een Westerse dansstijl waarin gestileerde poses en passen worden gecombineerd met licht en vloeiende figuren en bewegingen, zoals sprongen en draaien.

Streetdance 4 - 14 jaar

Streetdance is een coole manier van dansen. De bewegingen die gemaakt worden zijn niet zo moeilijk, maar wel altijd stoer.

Judo 4 - 14 jaar

Judo is een leuke, maar zeker ook een opvoedkundige sport.  In de judoles leren kinderen om te gaan met winnen en verliezen en leren zij om respect en waardering te hebben voor elkaar en de judoleraar. 

Crosskids 6 - 14 jaar

Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. Dit in combinatie met een leuk circuit op niveau aangepast van de kinderen.

De eerste les betalen wij.

Eerst proberen en dan pas officieel aanmelden? Dat kan!

Personal Training

Personal training is een 1 op 1 training met een personal trainer. Je gaat dus samen met een personal trainer aan de slag om jouw persoonlijke doelen te behalen.  Voordat de personal training begint, heeft de personal trainer een intake met jou, om te bepalen wat het doel is en wat ervoor nodig is om het doel te realiseren. Met een duidelijk stappenplan kun jij samen met de personal trainer efficiënt, verantwoord en doelgericht trainen. 

Starten met fitness

1e Fitness afspraak:
Persoonlijk intake gesprek, waarbij de persoonlijke wensen en doelen van de klant besproken worden. Aan de hand hiervan wordt er een persoonlijk sportschema opgesteld. Dit schema ontvangt de klant over de e-mail of op papier van de coach.

2e fitness afspraak:
De klant wordt door de coach begeleid in de fitnessruimte en het persoonlijke sportschema wordt uitgelegd. Tevens loopt de coach tijdens deze afspraak de gehele fitness ronde met de klant mee

3e fitness afspraak:
Na iedere twaalf weken volgt er een evaluatie gesprek. Hier wordt de klant opnieuw gewogen en gemeten. Daarnaast worden de persoonlijke wensen en doelen geëvalueerd. Aan de hand hiervan wordt er een nieuw persoonlijk sportschema opgesteld voor de klant.

Voor mannen

Mannen hebben vaak andere doelen met personal training dan vrouwen. Wij hebben dan ook personal training programma’s die we afstemmen op de behoefte van mannen in verschillende leeftijdscategorieën en met verschillende doelen. Wil je bijvoorbeeld met een personal trainer werken aan je conditie, of misschien wil je graag meer kracht ontwikkelen bij Multi Gym Hasselt werken we samen met jou aan de doelen die jij hebt! En het mooie is dat wij met 100% resultaatgarantie werken.

 Voor vrouwen

Ook hebben we een speciaal programma voor vrouwen. Wil je een strakker lichaam om in de zomer weer je favoriete bikini aan te kunnen trekken, een betere conditie te krijgen of wil je gewoon lekker fit worden. Het kan allemaal. Met onze personal training voor vrouwen bereik jij altijd je doelen, onze 100% resultaat garantie zorgt daarvoor!

Work

Bigger.Faster.Stronger

Multi Gym Hasselt

1 + 15 =

Openingstijden

Maandag 7.30-22.00

Dinsdag t/m donderdag 8.30 – 22.00

Vrijdag 8.30-20.30

Zaterdag 8.30-15.00

Zondag gesloten

Probeer het gratis