Personal Training in Hasselt

Resultaat voor jong en oud GRATIS KENNISMAKING

Personal Training in Hasselt

Resultaat voor jong en oud KENNISMAKING

Personal training bij Multigym Hasselt

Zoek je een personal trainer in Hasselt? Woon je in de omgeving van Hasselt en wil je afvallen/strakker worden of gewoon lekker sporten? Neem dan contact met ons op en plan een kennismaking met één van onze personal trainers.

Waarom een personal trainer bij Multigym Hassselt?

Wie ben jij? En wat is je doel? Dat willen we graag weten. Daarom bestaat de gratis proeftraining uit een kennismakingsgesprek. Daarna maken we een analyse van jouw lichaam en bepalen we je huidige fitheid zodat we een goed beeld krijg van je getraindheid en mogelijke blessures. Ook brengen we je voedingspatroon in kaart. 

Overtuigd? Dan kunnen we aan de slag! Of je nu op zoek bent naar een drilinstructeur met strak schema of juist houdt van een lekker losse benadering: we doen precies wat bij jou past. Daardoor trainen we op een manier die je beter maakt, maar het sporten bovenal veilig en leuk houdt!

Het juiste voedingspatroon

70% van het resultaat is de juiste voeding. We geloven niet in crashdieets, maar in gezonde voeding die je gewoon in de supermarkt kan halen. We helpen bij het vinden van het juiste voedingsschema en zorgen er samen voor dat je niet in het jo-jo effect terecht komt.

Ervaar het zelf: start nu met een Gratis Proefles Fitness

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

Een persoonlijke voeding of trainingsschema op afstand? 

Wilt u graag een persoonlijke voeding of trainingsschema maar woont u niet in de buurt van Multi Gym Hasselt? Dat kan! Wij bieden u online coaching aan. In dit traject kunt u kiezen uit de volgende drie varianten:

  • Trainingsschema
  • Voedingschema
  • Combinatie training en voedingsschema

In  dit traject wordt u begeleid door een online coach op afstand. Hierbij krijgt u persoonlijke schema’s welke op maat gemaakt zijn en per persoon verschillen! Interesse gekregen hierin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op deze website.

 

Wilt u zich voorbereiden op een fitness wedstrijd? Multi Gym Hasselt biedt hiervoor specifieke begeleiding tijdens het gehele proces! Dit kan zowel op locatie in Multi Gym Hasselt als op afstand geregeld worden. Door jaren lange ervaring van onze coach in Bodybuilding kunnen wij u goede en intensieve begeleiding bieden om uw doelen te behalen. De wedstrijden waarin wij begeleiden zijn: Bodybuilding en fysiek! Interesse gekregen en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op deze website! 

 

Vrijblijvend kennismaken met Multigym?

Vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.