Wordt lid

Join

Personal training

Strippenkaart

Volwassenen 18+

Jeugd 14+

Kids 4+

Volwassen vanaf

€41/maand

Ben je lid? En maak je iemand anders lid? Dan sport jij als trouwe klant voor slechts 35,50 euro per maand!

25.00

Inschrijvingskosten

Volwassenen abonnement

15.00

Inschrijvingskosten

Jeugd abonnement

15.00

Inschrijvingskosten

Kids abonnement

Onbeperkt sporten

Bij multigym Hasselt sport je wanneer je wilt. In de ochtend, middag of avond, wanneer het jou uitkomt. Je kunt daarnaast meedoen met zoveel groepslessen als je aankunt. Behaal je persoonlijke doelen op jou manier bij Multigym Hasselt.

Sauna, Zonnebank en meer

Maak jij al gebruik van onze heerlijke zonnebank? Of lekker genieten van de sauna na een intensive work-out? Dat kan allemaal bij multi-gym Hasselt.

Strippenkaart

Liever 10 keer sporten met een strippenkaart in plaats van een abonnement? Je kan een strippenkaart kopen voor €100,- bij de balie van de sportschool.

Fit en Vitaal 65+

Onthoud goed dat je nooit te oud bent om goed voor je lichaam te zorgen! Fitness oefeningen kunnen uitgevoerd worden zolang je jezelf goed voelt, ongeacht je leeftijd.
Een actieve levensstijl helpt je om positief in het leven te staan en profijt te hebben van alle voordelen die fitness, training en beweging met zich mee brengen. Daarom bent u als 65+er ook van harte welkom om te komen sporten bij Multi Gym Hasselt. Wij bieden u begeleiding op maat en aangepast op uw wensen en mogelijkheden!

Work

Bigger.Faster.Stronger

Multi Gym Hasselt

7 + 14 =

Openingstijden

Maandag 7.30-22.00

Dinsdag t/m donderdag 8.30 – 22.00

Vrijdag 8.30-20.30

Zaterdag 8.30-15.00

Zondag gesloten

Probeer het gratis